Home » Huisreglementen

Tickets

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via www.itsblits.nl  

Iedereen krijgt na het tonen van zijn entreebewijs een uniek polsbandje van Blits. Dit bandje geeft toegang tot het feest.

 

TOEGANG

Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs en entreebewijs. De tickets zijn online verkrijgbaar via www.itsblits.nl. Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Doorverkoop van kaarten aan derden met het oogpunt om winst te behalen is verboden. 

De toegang kan geweigerd worden indien:  

- Men op enige wijze is betrokken geweest bij ongeregeldheden (zowel binnen als buiten);

- Men eerder of vaker betrokken is geweest bij eerdere ongeregeldheden bij clubs/kroegen/evenementen in de regio;

- Men zich beledigend uitlaat tegen personeel of andere bezoekers;

- Men zich in te kennelijke staat van dronkenschap bevindt;

- Men onder invloed is van drugs;

- Men in bezit is van een ongeldig identiteitsbewijs of entreebewijs.

 

TOEGANGSCONTROLE

Alle bezoekers worden bij de ingang van het evenement gecontroleerd door de beveiliging. Het weigeren van de deze controle heeft tot gevolg dat de toegang zal worden geweigerd, zonder terugbetaling van de entreekosten. De tickets dienen geprint of digitaal getoond te worden.

De deuren zullen om 21:00 openen en om 23:00 sluiten. Nadat de deuren gesloten zijn, is toegang tot het feest helaas niet meer mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent !

 

HET IS VERBODEN OM HET EVENEMENT MET HET VOLGENDE TE BETREDEN

Soft- en Harddrugs, dranken of vloeistoffen, glaswerk, blikjes en flessen, voorwerpen met provocerende teksten of uitingen, steek-, slag-, stoot- of vuurwapens of voorwerpen die als wapen gezien kunnen worden, voorwerpen die de gezondheid of welzijn van de andere bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk en fakkels. Dit alles op straffe van inbeslagname en aangifte.

 

LEEFTIJD

De leeftijd van de bezoekers is op vrijdag 31 januari de gehele avond 16+. Bezoeker jonger dan 16 jaar worden niet toegelaten.

De leeftijd van de bezoekers is op zaterdag 1 februari de gehele avond 18+. Bezoeker jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten.

 

Betaalmethodes

In Landvast kun je munten halen met contant geld of pinpas. Drank kan uitsluitend worden gehaald door middel van betaling met de munten van Landvast.

 

GARDEROBE
Het is verplicht om de jas af te geven bij de garderobe. Er is een bewaakte garderobe tegen betaling. Gebruik maken van de onbetaalde vrije garderobe is op eigen risico.

 

KLEDING

Het is verboden om voetbalshirts te dragen. Ook mogen er geen uitingen van politieke en/of nationalistische uitingen zichtbaar op de kleding zijn. De organisatie heeft het recht om de toegang tot het evenement te ontzeggen, wanneer zij van menig is dat er niet aan de kledingvoorschriften wordt voldaan.

FILM/FOTOMATERIAAL
Bezoekers van Blits gaan akkoord dat er film- en fotomateriaal op het terrein van Landvast gemaakt wordt. Dit kan gebruikt worden voor de aftermovie, promotievideo's en foto's op de social media van Blits. Dus doe je beste outfit aan en zorg dat je haar een beetje goed zit. Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een fototoestel en/of videocamera toegestaan. 

 

Elke bezoeker wordt geacht zich op de hoogte te hebben gesteld van de huisregels.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust even contact op met de organisatie van Blits.